top of page

Permanente make up
Phibrows microblading, Ombre Powderbrows of Combi Brows

Phibrows Microblading is dé beste en relatief de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up (PMU), met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Bij NanoBrows zijn deze haartjes nog fijner. Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben! Daarnaast kan je ook kiezen voor (Ombre) Powderbrows of Combi Brows.

Bij (Ombre) Powderbrows (poedertechniek), worden de wenkbrauwen subtiel ingekleurd. Het ziet eruit alsof je wenkbrauwpoeder of -potlood gebruikt hebt. De wenkbrauwen kunnen in zijn geheel ingekleurd worden of met de aanzet lichter (ombre techniek). Dit is de meest populaire techniek die veelal toegepast wordt en gaat ten opzichte van Microblading langer mee. Hierbij wordt het begin stuk van de wenkbrauw heel zacht aangezet met en natuurlijke overloop naar de uiteinde van je wenkbrauw. Hierdoor ogen je wenkbrauwen voller en strakker, maar dan wel op een natuurlijke manier.

De laatste methode, Combi Brows bestaat zoals de naam het al zegt uit een combinatie van Microblading en Shading (Microshading).
Alle genoemde methodes zijn minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten.

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd eruit zien? Of heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken? Of heb je weinig tot geen haar op je wenkbrauwen? Dan is deze behandeling de oplossing!

Nazorg Permanente make-up wenkbrauwen

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

Dag 1: de behandelde huid 3- 5 keer reinigen met neutrale zeep/reinigingsdoekje. Afdrogen (deppen) met een schone doek, zodat overtollige lymfe (wondvocht) verwijderd wordt om de vorming van korstjes te voorkomen. Hierna kan je een dun laagje de aanbevolen crème aanbrengen.

Dag 2 t/m 7: is het reinigen van de wenkbrauwen niet meer nodig, omdat de lymfe niet meer zal komen. Het aanbrengen van de crème is wel 3-5 maal per dag nodig. De wenkbrauwen mogen tijdens het wassen van het gezicht of douche niet nat worden! Bij een trekkerig gevoel altijd een laagje crème aanbrengen.

Wat is lippigmentatie?

Iedereen verlangt toch naar mooie volle lippen. Deze bepalen namelijk voor een groot deel je uitstraling, persoonlijkheid, maar zeggen ook iets over je gezondheid. Denk hierbij aan verkleuringen (kan soms duiden op ziekten), contouren die vervagen, droge en gebasten lippen of de huid eromheen is geïrriteerd. Ze zeggen ook wel de ogen zijn de spiegel van je ziel en je lippen zijn deur van je gezondheid.


Mooie lippen zijn super aantrekkelijk, ze maken je jonger en stralender. Met make-up kan je lippen enigszins corrigeren en een mooi kleurtje eraan geven. Maar helaas loopt dit vaak uit, blijft het kort zitten, soms is het een eeuwige zoektocht naar de juiste kleur of je houdt gewoon niet van make-up. Dan is lippigmentatie de ultieme oplossing! Dit is een semi permanente make-up methode, waarbij je lippen als ware getatoeëerd worden, alleen minder diep in je huid, waardoor het resultaat 1 tot 3 jaar zichtbaar blijft. Waarna de kleur langzaam zal vervagen. Daarom is een touch up binnen <2 jaar gewenst om het resultaat te behouden. Belangrijk is een goede nazorg, waarmee je langdurig plezier kunt hebben van je lippen zonder het dragen van een lipstick. Natuurlijk kan dat wel wanneer je tijdelijk een andere kleur wilt.

 

Hoe worden mijn lippen uitgemeten?

Je lippen worden uitgemeten aan de hand van je wensen en  de ‘Golden ratio‘, ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht en worden je lippen met een applicatie gecontroleerd op symmetrie.

 

In welke kleur kunnen mijn lippen gepigmenteerd worden?

De kleur van het pigment wordt afgestemd op je eigen lipkleur en huidskleur. We hebben diverse kleuren, welke onderling gemengd kunnen worden tot vele kleurcombinaties.

Ons doel is om op zo een natuurlijke wijze te pigmenteren, zonder het make-up effect. Indien je dat wel wenst, kan dat uiteraard.

 

Is het zetten van permanente make-up lippen pijnlijk?

Iedereen ervaart pijn anders. Maar de behandeling is zeker niet gevoelloos. Hierin doen we ons best om eventuele pijn te minimaliseren.

 

Wat is het verschil tussen Full lips en Ombre Shadow lips?

Bij Full lips worden je gehele lippen gepigmenteerd, waarmee je zelfs een hele nieuwe mond kan creëren. De liplijn/contour kan op een natuurlijke manier vergroot of gecorrigeerd worden. Full lips is de uitkomst voor veel lipproblemen! Bij Ombre Shadow lips loopt de lipliner uit in een schaduw met een zacht verloop naar de binnenkant van je lippen. Met deze techniek kunnen ook grotere oneffenheden aan de lipcontouren eventueel gecorrigeerd worden. Shadow lips oogt zeer natuurlijk en doen je lippen voller laten lijken.

 

 

Eyeliner 
De vorm van je ogen is van belang welke soort eyeliner het best past bij jou. We willen graag het allerbeste voor jou, dus zullen we je hier eerlijk in adviseren.

In welke kleur kunnen mijn eyeliners gepigmenteerd worden?

We werken voornamelijk met de kleur zwart voor het pigmenteren van de eyeliner. Op aanvraag kunnen ook andere kleuren desgewenst gebruikt worden. Denk hierbij aan diverse blauw- of groentinten.

Is het zetten van permanente eyeliners pijnlijk?

Iedereen ervaart pijn anders. Maar de behandeling is zeker niet gevoelloos. Hierin doen we ons best om eventuele pijn te minimaliseren.

De behandeling duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van de techniek die je wilt.

Permanente make-up Eyeliner

Je ogen zijn net als je wenkbrauwen en je mond een belangrijk onderdeel van je gezicht en algehele uitstraling. Een frisse open blik wie wilt dat nou niet? Met eyeliners kan je ogen doen spreken en eventueel corrigeren. Je kan bijvoorbeeld de vorm van je ogen veranderen, groter of kleiner. Maar er zijn nog veel meer opties. Misschien ben je wel al bekend met het plaatsen van eyeliners met make-up. Toch blijft dit vaak lastig en zit het iedere keer weer anders of blijft het nooit lang zitten. Met semi permanente eyeliner zie je er altijd verzorgt uit, hoef je geen zorgen meer te te maken en je kan een hoop tijd besparen. Het resultaat blijft 1 tot 5 jaar zichtbaar. Waarna de kleur langzaam zal vervagen. Daarom is een touch up binnen <2 jaar gewenst om het resultaat te behouden.

Hoe worden mijn eyeliners uitgemeten?

Je eyeliners worden uitgemeten aan de hand van je wensen en de ‘Golden ratio‘, ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht en ogen. De eyeliners worden daarna met een applicatie gecontroleerd met op symmetrie.

 

Welkom 

Diensten:

bottom of page