top of page

Maria Galland Behandeling
 

Wil jij er 90% jonger uitzien in 90 minuten tijd en ook nog verwend worden?


Boek dan de Mosaique behandeling met het modulatiemasker!

  • Anti-aging behandeling

  • Verstevigend, egaliserend en stimulerend

  • Zelf verwarmend masker

Crème textuur

 

Het professionele premium cosmeticamerk uit Parijs. In 1962 ontwikkelde de gepassioneerde danseres een behandelingsconcept dat zo uniek is als de huid zelf door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. Tot op de dag vandaag zet dit behandelingsconcept wereldwijd nog steeds de standaard in schoonheidsverzorging. Haar achtergrond in klassieke dans maakte dat Madame Galland zich ten zeerste bewust was van de kracht van aanrakingen en van kinetische energie. Maria Galland is dermatologisch getest en 100% dierproefvrij.  

1963

Maria Galland creëert de Méthode Mosaïque Modelante, een huidverzorgingsmethode die voor het eerst een gepersonaliseerde diagnose, preciese bewegingen en het aanbrengen van een ongeëvenaard zelfverwarmend masker combineert.

De Méthode Mosaïque Modelante biedt spectaculaire resultaten en wordt in korte tijd iconisch. 
 

 

2023

Maria Galland Paris vernieuwt deze legendarische huidbehandeling, voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beleving met respect voor hun huid, en zowel op korte als lange termijn zichtbare resultaten biedt.
 

Hierbij behandel je de huid zone voor zone met verschillende serums en massagegrepen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van dit zelf verwarmend modulatiemasker. Het resultaat is spectaculair door het liftend effect en de huid die straalt.

Welkom 

Diensten:

bottom of page