top of page

Maria galland 
 

Maria Galland Nibbixwoud

Maria Galland is dermatologisch getest en 100% dierproefvrij. 

Unieke schoonheidsfilosofie

Maria Galland Paris werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw en stelt ook vandaag nog elke dag nieuwe schoonheidsnormen.

Het instituut Maria Galland Paris werd 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw, wiens geest nog steeds het merk inspireert. Madame Galland zelf blijft tot op vandaag nog steeds een inspiratiebron voor vrouwen wereldwijd. Met haar unieke inzicht om huidverzorging te individualiseren heeft Madame Galland het voortouw genomen in een holistische benadering van schoonheid.

Vanuit haar passie voor klassieke dans begreep Madame Galland dat schoonheid draait om energie. Haar sterke overtuiging dat elke vrouw haar eigen unieke energie heeft die haar stralend en mooi maakt, leidde tot haar eigen verlangen om die schoonheid te onthullen. Haar ultieme droom is uitgekomen: haar unieke methode onthult de beautyenergie van elke vrouw, op elke leeftijd.

 mozaïek van behoeften

Uniek. Veeleisend. Kostbaar. Dat is onze huid. Het is als een “mozaïek van de meest uiteenlopende behoeften”. Daarom geloofde “grande dame” Maria Galland dat ons eigen persoonlijke uitstraling en schoonheid alleen behouden konden blijven door een ultra-gepersonaliseerde verzorging “op maat”.

Al sinds het begin in Parijs in de jaren zestig ligt de focus van Maria Galland Paris op de optimale combinatie van drie belangrijkste elementen in premium huidverzorging: zeer efficiënte behandelingen, innovatieve formules met heerlijke zintuiglijke texturen die het beste van wetenschap en natuur bieden, en gepersonaliseerde lifeststyle adviezen.

Samen zorgen zij voor een allesomvattende, uiterst efficiënte zintuiglijke ervaring met onmiddellijke en ongeëvenaarde resultaten. Deze premium aanpak creëerde een baanbrekende methode: volledig afgestemd op de individuele behoeften en uitdagingen  van huidverzorging en .  Tot leven gebracht door de vakkundige en kalmerende handen van Maria Galland Paris specialisten. 

Het is deze visie die de filosofie achter de methode van Maria Galland Paris nog altijd blijft bepalen.

Professionele producten – indrukwekkende resultaten

Hoogwaardige, geselecteerde werkstoffen in ons assortiment van professionele producten zorgen voor maximale, direct zichtbare effecten. Naast de professionele producten voor de behandelingen, staat ook een assortiment voor thuisgebruik ter beschikking.

Onderzoek en innovatie voor perfecte harmonie

Efficiënte behandelingen worden gecreëerd in de meest moderne onderzoekslaboratoria van Maria Galland Paris die voortdurend op zoek zijn naar waardevolle werkstoffen voor je huidverzorging, nieuwe technologieën en revolutionaire formules. Ze worden aangevuld met unieke modellagetechnieken voor de beste anti-agingeffecten. Maria Galland Paris werkt nauw samen met internationale beauty- en lifestyle experts, modern en volgens de nieuwste trends. Hierdoor kunnen we voor elke individuele klant een gepersonaliseerd assortiment producten en lifestyle tips met optimale voordelen aanbieden.

Maria Galland Paris vernieuwt steeds haar professionele schoonheidsbehandelingen voor de huid.

Dit is onze visie. Het is een filosofie die lichaam en geest in harmonie brengt en die de persoonlijke beautyenergie van iedere vrouw onthult.

Schoonheid spreekt vele talen

Met meer dan 4.500 instituten van Maria Galland Paris over heel Europa, is Maria Galland Paris vandaag de dag een van de toonaangevende merken voor professionele huidverzorging. Meer dan 10.000 schoonheidssalons, beauty farms en dagspa’s, in meer dan 50 landen over de hele wereld, werken succesvol met producten en behandelingssystemen van Maria Galland Paris. De start was in het hart van de Parijse avant-gardewijk Le Marais, die nog steeds inspiratie biedt voor innovatieve producten, holistische behandelingen en lifestyle adviezen. Andere locaties bevinden zich in Italië, Spanje, België, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

Welkom 

Diensten:

bottom of page