top of page
hl-30678955526.jpg

Licht therapie

Waarom de Collageen Booster?

Collageen is tegenwoordig hét toverwoord in Anti-Aging. En hoewel collageen zeker heel belangrijk is voor een stevige en veerkrachtige huid, spelen er nog veel meer facetten een rol bij het behoud en/of opbouw van een mooie huid.

Een mooie huid is een gezonde huid!

Om dat te behouden of te verbeteren is het belangrijk om alle lagen van uw huid actief aan te pakken. En niet alleen dat buitenste laagje dat u in de spiegel ziet.

Niet zomaar licht
Licht is een bundeling van deeltjes, genaamd photonen. Lichtstralen komen in een breed spectrum, waarbij het verschillende golflengtes kan hebben. Deze golflengtes worden uitgedrukt in nanometers. Van het gehele lichtspectrum dat de zon op onze aarde straalt, is er een klein gedeelte dat we het absorptie-spectrum noemen. Dit heet zo omdat onze huid de stralen met juist dié golflengtes heel graag opneemt. Deze stralen worden geabsorbeerd tot in de diepste lagen van onze huid. De Collageen Booster geeft heel precies dat natuurlijke absorptie licht af waar onze huid zoveel aan heeft. En dat op een wijze die volledig natuurlijk en herkenbaar is voor alle cellen, zodat deze het licht volledig kunnen opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wat doet Collageen Booster licht in de huid?

  •  De specifieke combinatie van Infrarood en rood licht, activeert alle cellen in alle lagen van uw huid en zorgt zo voor huidherstel en regeneratie.

  • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.

  • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.

  • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.

Lichttherapie nibbixwoud en omstreken

Welkom 

Diensten:

bottom of page