top of page
356647838_641809424635829_4734102054998011070_n.jpg

BELEID

Bij onze Salon streven we ernaar om elke klant die binnenkomt de best mogelijke service te bieden die we in huis hebben. Daarom hebben we een aantal basisregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van haar tijd bij Your Skin Boutique, Het zijn geen regels, maar het zijn slechts enkele algemene dingen om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons zo soepel mogelijk verloopt.

Beauty Model

LATE ANNULERINGEN

Er gebeuren nou eenmaal dingen en soms moet je je afspraak met ons afzeggen. Dat snappen we. Als je meer dan 24 uur voor je afspraak moet annuleren, bel ons dan of stuur een bericht om ons dit te laten weten. Als je ons dit niet laat weten of minder dan 24 uur voor je afspraak moet afzeggen, brengen wij 50% van de afspraak als vergoeding in rekening. Neem contact op voor meer informatie.

Eyebrow Makeup

TRAAGHEID

Wees beleefd tegenover het personeel en andere klanten bij Huidinstituut Avalon en zorg ervoor dat je op tijd arriveert voor elke afspraak. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, kan het zijn dat we je afspraak naar een ander tijdstip moeten verzetten. Als je merkt dat je te laat komt, kun je het ons het beste laten weten, zodat we eventuele overlast voor ons personeel en andere klanten tot een minimum kunnen beperken.

Welkom 

Diensten:

bottom of page