top of page

Cadeaubon

Een cadeautje krijgen is altijd leuk, maar zelf een cadeautje geven ook. Geef onze cadeaubon bijvoorbeeld aan een jarige, als kerstcadeau, met Moederdag of gewoon als een heerlijke traktatie tijdens de koude winterdagen. Een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid, het hele jaar door!

E-mail

Geef uw vragen/opmerkingen over uw cadeaubon aan ons door. Ontvang vervolgens een e-mail van ons met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij uw bestelling naar het door u opgegeven adres.

Telefonisch

Geef in het telefoongesprek uw wensen aan en het adres waar de cadeaubon of het productenpakket naar toe gestuurd kan worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij uw bestelling naar het door u opgegeven adres.

Receptie

Haal uw cadeaubon op in ons instituut en geef aan onze medewerkster uw wensen door. De cadeaubon zal direct voor u worden uitgeschreven worden.

Versturen

Ja, wij versturen ook cadeaubonnen naar uzelf of naar iemand die u wilt verrassen. Uw pakket wordt leuk ingepakt, natuurlijk op tijd verzonden en eventueel voorzien van een persoonlijk tekst. De verzendkosten bedragen € 5,-

Welkom 

Diensten:

bottom of page