top of page

Cryotherapie 

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral op de handen en onder de voetzolen voor, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen te behandelen. Medikos biedt met de unieke cryotherapie de nieuwste supersnelle behandeling op dit gebied aan. Door middel van bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken!

Ondanks dat wratten, fibromen en ouderdomsvlekken veelal onschuldige verschijnselen zijn, zijn ze voor de betreffende persoon zeer hinderlijke en met name ontsierende fenomenen. Deze vragen dan ook om een effectieve aanpak! Een behandeling met de revolutionaire nieuwe cryotherapie is in grote lijnen gelijk aan bevriezing met vloeibare stikstof. De vrijwel pijnloze en zeer effectieve behandeling biedt echter een aantal essentiële voordelen ten opzichte van de op de markt reeds langer bestaande technieken.

Cryotherapie: gemakkelijk en doeltreffend fibromen, wratten en ouderdomsvlekken verwijderen

Cryotherapie maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening. Zo worden ongemakken voor jou voorkomen. Met cryotherapie volstaat veelal 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Supersnel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling van onder andere wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de cosmetische cryotherapie is Medikos in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! Cryotherapie vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vooraf nodig. De penetratie van de werking bij cryotherapie is circa 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.

Alle voordelen van een behandeling van cryotherapie bij Medikos op een rijtje

  • Pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!).

  • Slechts 1 behandeling nodig voor direct resultaat.

  • Directe behandeling is mogelijk.

  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden.

  • Er is zelden sprake van littekenvorming.

  • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 45 seconden.

Meer informatie?

 Neem contact met ons op voor meer informatie over de cosmetische cryotherapie.

Welkom 

Diensten:

bottom of page