top of page

Wenkbrauwen en wimpers verven 

Before and After
wimpers bij huidinstituut nibbixwoud

Ben je er helemaal klaar mee dat jij elke ochtend je wenkbrauwen bij moet tekenen en mascara op je wimpers moet doen om ze goed zichtbaar te maken? Wil je wat langer in je bed blijven liggen? Kies dan voor wimperverf en wenkbrauwverf! Ontdek ons gehele assortiment wenkbrauw verf!

RefectoCil wenkbrauwverf is de beste als het gaat om het permanent verven van je wenkbrauwen. Door het brede assortiment wenkbrauw verf zit er voor jou altijd wel een passende kleur bij! Geniet van mooi geverfde wenkbrauwen en wimpers zonder ze elke ochtend bij te hoeven werken!

Wenkbrauw verf in verschillende kleuren

De wenkbrauwverf hebben we in verschillende kleuren.

Zwarte wenkbrauw verf
Diep zwarte wenkbrauw verf
Blauw / zwarte wenkbrauw verf
Diep blauwe wenkbrauw verf
Grafiet kleurige wenkbrauw verf
Donkerbruin wenkbrauw verf
Kastanje wenkbrauw verf
Middenbruin wenkbrauw verf
Lichtbruin wenkbrauw verf
Blonde wenkbrauw verf

Onze huidige wimpercollectie

Wimpers zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Volle, gekrulde wimpers geven een frisse uitstraling zonder dat het lijkt alsof je er lang mee bezig bent geweest. Houd je niet van mascara en heb je van jezelf lichte en misschien korte wimpers? Dan is de  wimperserum en wimperverf een goede toevoeging aan je make up routine. Met een wimperserum kun je je wimpers laten groeien en voeden tegelijkertijd. Wanneer je je wimpers langer hebt laten groeien, kun je met de wimperverf opvallendere wimpers creëren.

Welkom 

Adres: Overspoor 21, 1688 JG Nibbixwoud

Telefoon & Whatsapp: 06-46073005

Email:info@yourskinboutique.nl

bottom of page